Hvem står bag Olsen Multimedia?
Olsen Multimedia er en selvstændig virksomhed grundlagt og ejet af Per Møller Olsen.

Jeg har arbejdet med IT siden 1985, hvor jeg kastede mig over Commodore 64 og senere Commodore Amiga. Interessen faldt straks på grafik, layout og billedbehandling.

I starten var det en teknisk udfordring overhovedet at løse grafiske opgaver. Datidens computere havde meget begrænset kapacitet. Men det gav en grundlæggende forståelse af computere, printere, netværk, problemløsning m.m.

Det blev klart for mig, at det var problemløsningen, der stod mit hjerte nærmest. Derfor skiftede mit fokus fra produktion til support og rådgivning.

Med min baggrund har jeg forståelse for den kreative arbejdsproces. Endvidere har jeg let ved at kommunikere med kreative mennesker.

Siden 1991 har jeg arbejdet professionelt i mit eget firma - Olsen Multimedia – fortrinsvis med Apple’s produkter.

De fleste af mine kunder er små og mellemstore virksomheder ofte indenfor kreative erhverv - grafisk design, illustration, musik, kommunikation m.m.

Mange af mine nuværende kunder har været med fra de allerførste år.

Min lange erfaring har blandt andet lært mig at finde it-løsninger der holder i praksis - og er nemme og overskuelige for kunderne.  I virkelighedens travle hverdag nytter det ikke at lave it-løsninger, der er for sårbare, selvom de umiddelbart lyder smarte. Hellere stabil gennemprøvet teknologi end det sidste skrig.

Det er min opgave at gøre det nemt for mine kunder, så de kan koncentrere sig om deres arbejde. IT skal være et arbejdsredskab, ikke et arbejde i sig selv.

Jeg har altid haft "spejdermentalitet" ... at være beredt. Mange år med spejder- og sejlsport har sat sig som en grundlæggende bevidsthed om, at ting GÅR galt.

IT-support og "rigtigt" redningsarbejde ligger tæt op ad hinanden. Det gælder om at standse ulykken/problemet, skabe overblik og derefter iværksætte redningsindsatsen.

Derfor deltog jeg i årene 2009-2013 i frivilligt beredskabsarbejde og tog en uddannelse som brandmand. Fra 2011 til 2013 var jeg desuden nødbehandler med udrykningsvagt.

OLSEN
CV
OmOlsen
Undervisning
m7
Redningafdata
Hjemmesider
System-prototyper
Systemudvikling
Opgradering
Mac-support
Kontakt
MULTIMEDIA?
Nyhedsbreve
Tips & Tricks
OlsenMultimediaDKLogoHvid0bars
Nyhedsbreve2
CV OmOlsen Undervisning m7 Redningafdata Hjemmesider System-prototyper Systemudvikling Opgradering Mac-support Kontakt Nyhedsbreve Tips & Tricks